Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:57:00 Uitruk Vervalt,oorzaak:storing!!!! Oms Alarm Hotel Bitter En Zoet Hospitaallaan... Prio Eenheid | Veenhuizen - Blusgroep Brandweer Noordenveld...
donderdag 21 september 2017
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|09

HOOGEVEEN – Op de Willemskade in Hoogeveen botste woensdag tegen de avond een meisje op een fiets met een auto. Zij raakte hierbij licht gewond en werd in de ambulance behandeld.

 

De auto had lichte schade evenals de fiets. Over de oorzaak is niets bekend gemaakt.

VANDAAG 21|09

NOOITGEDACHT - Op het vakantieresort 'Hof van Saksen' wordt sinds donderdag aan het eind van de middag een 3-jarig jongetje genaamd Thijs vermist. De hulpverleningsdiensten zijn massaal aanwezig. Er worden onder andere een helikopter, sonarboot en speurhonden ingezet. Ook is burgernet ingezet voor de vermissing.

 

Update

Het vermiste jongetje (3) is terecht. Hij is ongedeerd op het vakantieresort aangetroffen.

1/1

VANDAAG 21|09

EELDE - Een shovel is donderdagmiddag tegen een boom aangereden op de Watermolendijk in Eelde. Hierbij zijn geen gewonden gevallen.

 

De schade aan de shovel was wel aanzienlijk. De berging van het voertuig zal dan ook nog enige tijd in beslag nemen. Over de oorzaak is niets bekend.

VANDAAG 21|09

HOOGHALEN – Op de Streek in Hooghalen is donderdagmiddag een automobilist frontaal tegen een boom gereden. De brandweer heeft de bestuurder uit de auto moeten bevrijden.

 

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een Mobiel Medisch Team is per traumahelikopter ingevlogen om te assisteren.

 

Over de oorzaak nog niets bekend.

GISTEREN 20|09

ASSEN - De brandweer, duikers en het mobiel medisch team rukten woensdag uit naar een vijver aan de Kloosterweg in de wijk Kloosterveen in Assen. Daar was een kinderfietsje aan de rand van het water gevonden.

 

Net toen de duikers en het MMT ter plekke kwamen meldde de eigenaar van het fietsje zich en bleek het kind gezond en wel thuis te zitten.

VRIJDAG 15|09

ASSEN - Vrijdagmiddag rond 12:30 uur werd een fietser aangereden door een auto op de Steendijk in Assen. De auto ging er vervolgens vandoor in de richting van de Pelikaanstraat.

 

De fietser is lichtgewond geraakt. De auto die de politie zoekt betreft een zilvergrijze Volkswagen golf 4 met getinte ramen. De auto voerde geen kentekenplaten. In de auto zat een getinte man, vol postuur, droeg een bruin Gucci petje, rond de 23 jaar en had een baard. Naast deze man zat een blanke man, wit t-shirt, zwart vest en had een nektasje om.


Ziet u deze auto rijden of heeft u vermoeden wie dit zou ...

ZONDAG 10|09

ASSEN - Op zondag 10 september tussen 5.00 uur en 5.20 uur heeft er een diefstal met geweld plaatsgevonden nabij de kruising Ruysdaelstraat met de Mesdagstraat in Assen. Er is een telefoon buit gemaakt.

 

De daders, in ieder geval 2, zijn weggevlucht in de richting van de Mesdagstraat. Beide daders hadden een donkere huidskleur en een van hen droeg een witte jas.


Heeft u de diefstal of dader(s) gezien of heeft u andere informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Agenda

Zaterdag 23 september

10:00
Pijnacker

Zaterdag 14 oktober

10:00
Elspeet
Welke straf voor achterlaten hond in hete auto
Aantal stemmen:
  1904
58%
  Politie moet hoge boete geven

35%
  Hond in beslag nemen

7%
  Alleen dierenartskosten betalen

24Webvertising