Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:28:15 Oms Alarm De Nieuwe Kolk Brw-ingang Vaart N.z. Assen 038231 Prio Hoog Eenheid | TS 21-11 Brandweer Assen Drenthe
donderdag 25 mei 2017

Archief

Zes kippen ontsnappen aan de vuurdood

Gemaakt: Maandag, 16 januari 2017 01:42

RUINEN - Aan de Vledders in Ruinen is zondagavond een kippenren afgebrand. De brandweer heeft het vuur snel kunnen blussen.

 

Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. De zes kippen zijn er goed vanaf gekomen.

Schuur achter woning brandt af in Gasselternijveen

Gemaakt: Maandag, 16 januari 2017 01:49

GASSELTERNIJVEEN – Een schuur achter een woning aan de Tuinstraat in Gasselternijveen is zondagavond in brand gevlogen. Volgens onbevestigde berichten van omstanders zou er een sauna  in gevestigd zijn.

 

De brandweer heeft de brand geblust. De woning kon worden behouden.

Brommerrijder ernstig gewond na botsing met afslaande auto

Gemaakt: Maandag, 16 januari 2017 16:29

HOOGERSMILDE – Op de Rijksweg in Hoogersmilde is maandagmorgen een brommerrijder ernstig gewond geraakt na een botsing met een afslaande auto.

 

Het mobiel medisch team is ter plaatse gekomen voor medische assistentie. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist raakte niet gewond. De verkeersanalisten van de politie doen onderzoek.

Bestuurslid No Surrender uit Klazienaveen langer vast

Gemaakt: Maandag, 16 januari 2017 20:46

KLAZIENAVEEN - De 48-jarige man uit Klazienaveen wordt verdacht van handel in verboden middelen. Hiervoor wordt hij nu in ieder geval twee weken langer vastgehouden. Dat meldt het OM.

De verdachte zit in beperking, wat inhoudt dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld.

 

Inval

De politie deed vrijdag een inval in het clubhuis van No Surrender in Emmen en sloot het motorhome. Vandaag maakt No Surrender-captain Henk Kuipers de nieuwe locatie van de club bekend. Tevens werd duidelijk dat zijn partij toch niet mee gaat doen met de Tweede Kamerverkiezingen.

Massale zoekaktie naar auto te water in Nieuw-Dordrecht

Gemaakt: Dinsdag, 17 januari 2017 16:04

NIEUW-DORDRECHT – Op de Eerste Boerwijk in het Drentse Nieuw-Dordrecht zijn de hulpverleningsdiensten van brandweer en ambulance dienst en mobiel medisch team lange tijd op zoek geweest naar een auto die te water zou zijn geraakt. Ook duikers van de brandweer kwamen ter plaatse.

 

De sporen naar de sloot deden het ergste vermoeden, maar in de sloot werd geen voertuig aangetroffen. Hoe de auto in de sloot was terecht gekomen was wel duidelijk want de weg was spekglad. Bij de crash had auto de wegafbakering kapot gereden en ook een paddenstoel van de ANWB was plat gereden.

 

Hoe het voertuig de sloot weer had verlaten is nog een vraag. Ook hoe het met de inzittende(n) gaat is nog onbekend. Na grondig onderzoek moesten de hulpverleningsdiensten constateren dat er geen reddingsactie meer hoefde te worden ingezet omdat het automobilist de plaats van het ongeval had verlaten. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Brandweer haalt meerkoet van het ijs in Meppel

Gemaakt: Dinsdag, 17 januari 2017 16:13

MEPPEL – Aan de Handelsweg in Meppel heeft de brandweer dinsdagmiddag een Meerkoet van het ijs gehaald. Het dier was gewond en zat midden op de gladde ijsvloer van de vijver.

 

Medewerkers van de dierenambulance waren ook ter plekke en hebben de vogel meegenomen voor verdere verzorging. Er werd zelfs een hoogwerker ingezet om het beestje te kunnen bereiken. Dat lukte ook niet. Vervolgens werd er water naar de Meerkoet gespoten zodat het in de handen van de aan de andere zijde van de vijver staande brandweermannen en medewerkers van de dierenambulance vloog.

Ketting botsing met veel schade in Emmen

Gemaakt: Dinsdag, 17 januari 2017 18:58

EMMEN - Bij een ketting botsing in Emmen, dinsdag aan het eind van de middag, is veel schade ontstaan. Niemand is gewond geraakt.

 

De aanrijding gebeurde op de Dordtsestraat bij de verkeerslichten met de Boermarkeweg. Hierbij waren een camper en 3 personenauto's betrokken. De camper en een auto moesten worden afgesleept. De anderen konden met lichte schade hun weg vervolgen.

Duikers vinden geen slachtoffer maar een kluis in het water

Gemaakt: Dinsdag, 17 januari 2017 20:30

ASSEN - Aan de Wethouder Bergerweg in Assen was de brandweer dinsdagavond druk met zoeken naar een persoon die in het water terecht zou zijn gekomen. Aan de walkant werd een beschadigde scooter gevonden. De hulpverleners dachten dat de scooterrijder onderuit was gegaan en in het water terecht was gekomen. Brandweer duikers hebben in het water gezocht naar het eventuele slachtoffer. Die werd niet gevonden.

 

Dit verhaal kreeg een heel andere wending nadat de duikers in het water geen persoon maar een kluis aantroffen. Een getuige had gezien dat de kluis in het water was gegooid. Toen deze man ook probeerde de scooter erachteraan te gooien werd hij door de getuige gestoord en ging de dader ervan tussen. In het water werd geen slachtoffer aangetroffen. Wat de reden van de dumping is is nog onbekend. De politie doet onderzoek.

Politie rondt onderzoek dodelijk ongeval A37 af

Gemaakt: Woensdag, 18 januari 2017 17:16

HOOGEVEEN - De politie heeft het onderzoek naar het verkeersongeval op de A37 bij Hoogeveen, waarbij een 43-jarige man uit Hoogeveen om het leven kwam, afgerond.

 

Op dinsdag 27 december 2016 botste een 50-jarige automobilist uit Elim tegen een politieauto. De politieauto stond als afzetting bij een eenzijdig ongeval. De 43-jarige man stond bij de auto van het eenzijdige ongeval. Hij werd geraakt door de auto van de 50-jarige automobilist en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

 

Politieonderzoek
De 50-jarige bestuurder werd gewond naar het ziekenhuis gebracht en is nog altijd niet hersteld. De politie heeft hem verhoord, een bloedproef afgenomen en onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Uit de bloedproef is gebleken dat de man onder invloed was van 375 µg/l, terwijl 220 µg/l de maximum toegestane waarde is. De politie maakt proces-verbaal. Daarnaast is de man bij het CBR aangemeld voor een Lichte Educatieve Maatregel Alcohol en verkeer (LEMA).

Ongeval met meerdere auto's en vrachtwagen op de A28

Gemaakt: Woensdag, 18 januari 2017 21:08

HOOGEVEEN – Bij een ongeval op de A28 ter hoogte van Hoogeveen zijn woensdagavond vier mensen gewond geraakt, waarvan er twee per ambulance naar het ziekenhuis zijn overgebracht. De andere twee zijn ter plaatse aan hun verwondingen geholpen.

 

Het ongeval ontstond vermoedelijk nadat een van de personenauto's slipte, ter plaatse was een groot deel van de vluchtstrook en de kant van de weg besneeuwd. Het slippende voertuig raakte vervolgens een ander op deze weg in de richting Meppel rijdende automobilist die ook weer in onbalans kwam waarna nog een personenauto een een vrachtwagen bij de aanrijding betrokken raakten en zware schade opliepen.

 

De A28 is afgesloten voor het doorgaande verkeer tussen Hoogeveen en Meppel. Dat zal zeker nog enige tijd duren om onderzoek en berging van de voertuigen mogelijk te maken.Ook is de A28 besmeurd en zal door de brandweer geschoond moeten worden. Voor dit deel van Drenthe geldt voor vannacht en donderdagochtend code geel vanwege gladheid.

Man (64) ernstig mishandeld bij sporthal in Peize

Gemaakt: Donderdag, 19 januari 2017 16:38

PEIZE - De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling van een 64-jarige inwoner van Peize.

 

De man was in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 januari aanwezig in de sporthal aan de Hereweg in Peize. De man zou omstreeks 1.15 uur voor de sporthal na een klap of duw met zijn hoofd op de grond terecht zijn gekomen. Het slachtoffer raakte hierdoor buiten bewustzijn. Hij is met een hoofdwond en mogelijk hersenletsel naar het ziekenhuis gebracht. 

 

Aanhouding

De politie is direct na het incident gestart met een onderzoek. Dat heeft woensdag 18 januari geleid tot de aanhouding van een 52-jarige man uit Peize, nadat hij zichzelf gemeld had bij het politiebureau. De verdachte is ingesloten voor verhoor. De politie heeft nog niet met het slachtoffer kunnen spreken. De partner van het slachtoffer heeft aangifte gedaan van zware mishandeling.

 

Getuigen gezocht

Bent u getuige geweest van het incident bij de sporthal en heeft u nog niet met de politie gesproken? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op de volgende manieren:

  • Politie Noord-Nederland via 0900-8844
  • Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000

Man opgepakt voor ingooien van ruiten en bekrassen van geparkeerde auto's

Gemaakt: Donderdag, 19 januari 2017 16:43

ASSEN - De politie heeft dinsdag 17 januari een 27-jarige man uit Assen aangehouden op verdenking van het plegen van een groot aantal vernielingen.

 

In de maanden december 2016 en januari 2017 zijn in de wijken Lariks en Noorderpark zeker 40 vernielingen gepleegd. Het gaat daarbij onder anderen om het ingooien van ruiten en het bekrassen van geparkeerde auto's. De politie is de man op het spoor gekomen door een combinatie van signalementen die genoemd zijn door getuigen en herkenning door de wijkagent.

 

Onrust
De woningen waarvan de ruiten werden ingegooid en de auto's die werden bekrast, zijn hoogstwaarschijnlijk volstrekt willekeurig gekozen. De serie vernielingen zorgde voor enige onrust onder de bewoners. Het is goed dat het in samenwerking met getuigen is gelukt om iemand voor de vernielingen aan te houden. Inmiddels heeft de verdachte een bekennende verklaring afgelegd. Aangevers worden zoveel mogelijk persoonlijk op de hoogte gebracht van het resultaat. De politie hoopt dat hiermee de onrust weggenomen is.

 

Strafrecht en hulpverlening
De verdachte is inmiddels weer op vrije voeten gesteld. De politie maakt proces-verbaal op, waarna het Openbaar Ministerie beslist over het vervolg traject. Naast het strafrechtelijk traject loopt er ook een hulpverleningstraject voor de verdachte.

Let op: Fakemail Politie Nederland in omloop

Gemaakt: Donderdag, 19 januari 2017 19:26

NEDERLAND - Op dinsdag 17 januari zijn bij de politie verschillende telefoontjes binnen gekomen van mensen die een mail hadden ontvangen met als afzender Oproeping Politie. In de inhoud wordt gesuggereerd dat er een klacht bij de politie in Drachten is ingediend. Dat betreft een fakemail. In die fakemail wordt een downloadlink aangeboden. 

Let altijd goed op de afzender van een e-mail. Download nooit bestanden bij mails als u de afzender niet kent. In de mails die de politie deze week verstuurt staat geen link en hoeft niets te worden gedownload. 

De politie in Noord-Nederland verstuurt deze week een mail naar ruim 20.000 e-mailaccounts met het advies om de inloggegevens te wijzigen. Deze actie is een uitvloeisel van een cybercrime-onderzoek waaraan op 13 oktober publiciteit werd gegeven.

Bij de verdachte in dat onderzoek is computerapparatuur in beslag genomen. Daarop zijn duizenden inloggegevens van mensen aangetroffen. De politie weet dat er inloggegevens zijn gebruikt om online aankopen te doen op andermans naam, anderen op te lichten of accounts te krijgen op goksites. Of alle aangetroffen inloggegevens daadwerkelijk zijn misbruikt is niet te achterhalen. Desondanks adviseert de politie alle mensen waarvan de mailadressen op de computer van de verdachte zijn aangetroffen, hun inloggegevens te wijzigen.

Automobiliste rijdt lantaarnpaal uit de grond

Gemaakt: Vrijdag, 20 januari 2017 16:26

MEPPEL - Een automobiliste heeft vrijdagmiddag op de Industrieweg in Meppel een lantaarnpaal uit de grond gereden. De laagstaande zon zou de bestuurster verblind hebben waardoor de aanrijding plaatsvond.

 

De lantaarnpaal en auto raakten zwaar beschadigd. De drie inzittenden raakten niet gewond. De auto is door een berger afgesleept.

Defensie oefent met verkenningsvoertuig de Fennek in Drenthe

Gemaakt: Vrijdag, 20 januari 2017 19:38

DRENTHE - Van 23 januari t/m 3 februari 2017 vindt er een militaire oefening plaats in het gebied tussen Meppel, Heerenveen, Groningen en Emmen. In het tussenliggende weekend van 28 en 29 januari wordt ook geoefend.

 

De eenheid 104 Verkenningseskadron gaat hun groepen verkenners trainen. De eenheid maakt in principe alleen gebruik van openbare wegen, paden en terreinen. Er wordt ook geoefend op de verschillende militaire oefenterreinen.

 

Tijdens de oefening wordt gebruik gemaakt van het verkenningsvoertuig de Fennek. De militairen zijn bewapend. Er wordt geen gebruik gemaakt van munitie of oefenmunitie.

 

Wanneer ondanks alle voorzorgsmaatregelen schade door de oefening ontstaat, kunt u deze melden bij: jdvclaims@mindef.nl. Dit onder vermelding van zoveel mogelijk gegevens zoals: de eenheid, kenteken voertuig, datum, tijd, plaats en soort schade.

Uitslaande brand in woning aan de Oude Dijk

Gemaakt: Zaterdag, 21 januari 2017 18:36

ZUIDLAREN - Zaterdagavond woedde er een uitslaande brand in een woning aan de Oude Dijk in Zuidlaren. De brand begon op de bovenverdieping en al snel sloegen de vlammen uit het dak.

 

De brandweer heeft twee blusvoertuigen ingezet voor de bestrijding van deze uitslaande brand en probeert te voorkomen dat het vuur overslaat op de naastgelegen woning. 

 

De bewoners van de huizen hebben hun woning veilig kunnen verlaten. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Voetgangster bij oversteken aangereden door scooterrijder

Gemaakt: Zaterdag, 21 januari 2017 18:59

ASSEN – Een voetgangster is zaterdagavond op de Minervalaan bij het oversteken van de straat aangereden door een scooterrijder. De voetgangster raakte hierbij dermate gewond dat ze per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht.

 

Over de juiste toedracht van het ongeval is niets bekend. De verkeersanalisten van de politie deden onderzoek. Het ongeval is vlak bij of op een zebrapad gebeurd.

Inwoner van Beilen gewond bij steekpartij

Gemaakt: Zondag, 22 januari 2017 17:36

BEILEN - Een 20-jarige inwoner van Beilen is zaterdagmorgen gewond geraakt bij steekincident in zijn woonplaats. Een 22-jarige man uit Emmen is aangehouden. Het incident vond plaats bij een woning aan de Grote Driestraat in Beilen.

 

De politie kreeg rond 5.00 uur een melding dat de jongeman uit Beilen gewond was. Bij aankomst bleek dat hij was gestoken. De verdachte verbleef in een woning verderop en werd daar aangehouden. Wat de achtergrond is van het incident wordt onderzocht. Beide betrokkenen waren bekenden van elkaar.

 

De politie doet sporenonderzoek, verhoort de verdachte en gaat in gesprek met het slachtoffer. Ook zijn buurtgenoten gevraagd of zij informatie kunnen geven over wat zij eventueel hebben gezien of gehoord. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis. De verdachte is ingesloten.

Inbrekers laden wasmachines en koelkasten in bestelbus

Gemaakt: Zondag, 22 januari 2017 17:39

LEUTINGEWOLDE - Dankzij een oplettende getuige kon de politie in de nacht van zaterdag op zondag drie inbrekers aanhouden.

 

De mannen hadden kort daarvoor bij een loods van een witgoedhandel aan de Turfweg de toegangsdeur vernield en meerdere goederen, oa. wasmachines en koelkasten, weggenomen en in een bestelbus geladen. Hierna waren ze weggereden in de richting van Leek. De gealarmeerde politie kon dankzij de goede beschrijving van het voertuig door de getuige de mannen op de Oude Postweg in Midwolde aanhouden. De goederen en bestelbus werden in beslag genomen en de verdachte, 18 en 43 jaar uit Groningen en 22 jaar uit Doetinchem werden ingesloten. De politie stelt een onderzoek in.

Forensische opsporing haalt chemicalien voor drugs uit woning Emmen

Gemaakt: Zondag, 22 januari 2017 17:54

EMMEN - In een appartement aan de Ekselerbrink in Emmen heeft de politie zondagmiddag grondstoffen aangetroffen waarmee drugs kan worden gemaakt. De politie werd middels een tip attent gemaakt op de locatie.

 

De bewoner werd toen de politie de woning binnendrong niet aanwezig. De politie en forensische opsporing zijn de hele zondagmiddag bezig geweest met onderzoek en het opruimen van de grondstoffen. Het zou niet om een grote hoeveelheid chemicaliën gaan.

Automobilist gewond na botsing met boom

Gemaakt: Maandag, 23 januari 2017 00:57

GEESBRUG - Een automobilist is zondagavond op de Luchiesweg in Geesbrug gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom was gereden. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

 

De auto is zwaar beschadigd geraakt en werd afgesleept. De verkeers analisten van de politie (VOA) deden onderzoek.

Gedetineerde gewond bij brand in Penitentiaire Inrichting (PI) Norgerhaven

Gemaakt: Maandag, 23 januari 2017 04:31

VEENHUIZEN – Bij een brand in Penitentiaire Inrichting (PI) Norgerhaven in Veenhuizen is een gedetineerde gewond geraakt. De brand brak in de nacht van zondag op maandag even voor twee uur uit in de gevangenis. Diverse ambulances en brandweerwagens arriveerden bij de gevangenis voor assistentie. Bovendien was het mobiel medisch team ter plaatse.

 

De gevangenis is tijdelijk in gebruik door de Noorse overheid voor de huisvesting van gevangenen uit Noorwegen. De gevangenis is sinds 2015 beschikbaar gesteld voor het onderbrengen van Noorse gedetineerden. Noorwegen gebruikt Norgerhaven voor een periode van 3 jaar, maar de beide landen kunnen (telkens) een verlenging van ten minste een jaar overeenkomen

Over de oorzaak en omstandigheden van de brand in de gevangenis is nog niks bekend.

Man en twee kinderen gewond na botsing met boom op de Annerweg

Gemaakt: Maandag, 23 januari 2017 16:41

EEXT – Maandagmiddag is een automobilist op de Annerweg in Eext van de weg geraakt en tegen een boom gereden. De bestuurder en twee kinderen werden per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Het mobiel medisch team kwam voor medische hulp ter plaatse. Ook de brandweer verleende hulp.

 

De verkeersanalisten van de politie deden ter plaatse onderzoek naar de oorzaak.

Schoorsteenbrand aan de Kooiweg in Eelde

Gemaakt: Maandag, 23 januari 2017 20:26

EELDE – Aan de Kooiweg in Eelde is maandagavond een schoorsteenbrand gemeld. De brandweer probeert het vuur binnen het rookkanaal te houden en uitbreiding te voorkomen. Dit lijkt te lukken.

 

Na de blusaktie zal de brandweer de schoorsteen gaan vegen. Bij de hulpverlening is een hoogwerker ingezet. Over de oorzaak is niets bekend.

Flinke schoorsteenbrand in woning Noordscheschut

Gemaakt: Maandag, 23 januari 2017 21:31

NOORDSCHESCHUT - Een flinke schoorsteenbrand teisterde maandagavond een woning aan het Krakeel in Noordscheschut.

 

De bewoners ontdekten de brand en waarschuwden de brandweer die met behulp van de hoogwerker het vuur in het rookkanaal heeft gedoofd. Daarna zijn de brandweerlieden bezig geweest met het inspecteren van het rookkanaal en het dakbeschot op eventuele brandhaarden.

Lichaam vermiste man (68) uit Nieuw-Dordrecht gevonden

Gemaakt: Dinsdag, 24 januari 2017 16:28

EMMEN - In Emmen is het lichaam van de vermiste Johannes Bernardus van Os (68) gevonden.

 

De politie vond het lichaam langs de Maxwellstraat. De politie kan nog niet zeggen waardoor de man is overleden. Ze doet daar onderzoek naar. Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf.

De man uit Nieuw-Dordrecht was sinds gisteren vermist. Hij keerde niet terug na een wandeling. Onder meer met honden en warmtebeeldcamera's is naar de man gezocht.

Personenauto's met elkaar in botsing op kruising in Assen

Gemaakt: Dinsdag, 24 januari 2017 17:07

ASSEN - Bij een ongeval op de kruising Selma Lagerlöflaan met de Maria in Campislaan in Assen is een persoon gewond geraakt.

 

Twee personenauto's kwamen door een voorrangsfout op de kruising met elkaar in botsing. De schade aan beide voertuigen is groot. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

Koppel uit Drenthe troggelt geld af van kwetsbare ouderen

Gemaakt: Woensdag, 25 januari 2017 17:26

ROTTERDAM - Agenten hielden zaterdag op heterdaad een 38-jarige man en een 22-jarige vrouw uit Schoonoord in Drenthe aan voor oplichting van senioren. Met een smoes over hun kapotte auto troggelden ze geld af van kwetsbare ouderen.

 

Een ouder echtpaar werd vrijdag 20 januari aangesproken op de Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan door de verdachten. Tijdens dit gesprek suggereerden de verdachten dat door een mankement aan de auto van de slachtoffers, zij schade hadden opgelopen aan hun auto. Het echtpaar gaf het duo geld en dacht dat daarmee de zaak was opgelost.

 

Heterdaad
De man en vrouw waren blijkbaar niet tevreden met het geldbedrag en stonden zaterdagmorgen voor de deur van de slachtoffers. Die belden direct de politie, waarna het tweetal op heterdaad werd aangehouden.

 

Getuigen en/of benadeelden
Uit onderzoek is gebleken dat het tweetal vermoedelijk al langere tijd op deze manier zijn geld 'verdient'.

 

Tot nu toe zijn er 5 aangiftes binnen en diverse meldingen. De politie sluit niet uit dat dit slechts een topje van de ijsberg is en roept getuigen en mensen die zichzelf herkennen in dit verhaal en op vergelijkbare wijze geld is afgetroggeld, zich te melden. Op de foto ziet u de auto van de verdachten.

 

Mocht u slachtoffer van bovengenoemde oplichtingsmethode zijn geweest en/of bent u hiervan getuige geweest, neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op 0800-7000. Ziet u iets verdachts, bel altijd 112.

Bestuurder personenauto zwaar gewond bij botsing met boom

Gemaakt: Woensdag, 25 januari 2017 21:15

NIEUW-RODEN - Een 42-jarige automobilist uit Roden is woensdagavond gewond geraakt nadat hij in Nieuw-Roden op de Zevenhuisterweg in botsing kwam met een boom.

 

Hulpverleningsdiensten zijn met spoed naar de locatie van de melding gereden. Door de impact is het slachtoffer vermoedelijk uit de auto geslingerd. Hij werd gewond maar wel aanspreekbaar in de sloot aangetroffen. Een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om ondersteuning te bieden aan de ambulancedienst. De 42-jarige is vervolgens met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onbekend waardoor de automobilist tegen de boom terecht is gekomen.

 

Specialisten van de Verkeersongevallenanalyse doen nader onderzoek naar de toedracht. Van het slachtoffer is bloed afgenomen om vast te stellen of hij onder invloed van alcohol was.

Heeft u te maken gehad met een verkeersongeval, arbeidsongeval of medische fout?

Gemaakt: Dinsdag, 06 juni 2017 01:35

Heeft u in het verleden te maken gehad met een verkeersongeval, arbeidsongeval of heeft u letsel opgelopen door een dier of medische fout? Heeft u nooit uw vraag durven stellen? Of heeft u er nooit bij nagedacht dat u daarmee misschien in aanmerking komt voor een passende schade vergoeding?

 

Stel hier uw vraag, geheel kosteloos. Of maak gebruik van ons contactformulier. Onze Letselschade advocaat kan dan geheel vrijblijvend, volgens onze afspraak, contact met u opnemen. Gelieve dan ook uw gegevens (inclusief telefoonnummer) achter te laten.

 

Wij willen u graag helpen, ook al is het jaren geleden gebeurd!