Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:20:07 Inzet Vervalt Ap359 A.ziekenhuis Ingang B Meindert Vd Thijnensngl Coevorden Prio Eenheid | Blusgroep B Brandweer Coevorden Drenthe
maandag 26 juni 2017

Archief

Brand in container slaat over naar schuur

Gemaakt: Zaterdag, 18 februari 2017 07:09

ASSEN - Van vrijdag op zaterdagnacht heeft aan het Bilderdijkplansoen in Assen korte tijd brand gewoed in een schuur. De brand die voor grote rookontwikkeling zorgde ontstond in een container die tegen een schuur stond.

 

Het vuur sloeg over naar de schuur maar door snel ingrijpen van de brandweer kon erger worden voorkomen.

Vermist: 13-jarige Bianca

Gemaakt: Zondag, 19 februari 2017 00:53

ASSEN - Vermist vanuit Assen: Bianca van 13 jaar. Bianca is 1.55 m, blank en heeft bruin lang haar. Verder heeft ze 2 kleine littekens boven de wenkbrauwen. De jas op de foto is de jas die ze nu draagt.

 

Bij aantreffen bel 112!

Automobilist rijdt het Kieldiep in

Gemaakt: Zondag, 19 februari 2017 16:18

KIEL WINDEWEER - Op de Dorpsstraat in Kiel Windeweer is in de nacht van zaterdag op zondag een auto te water geraakt. De bestuurder van de auto is hierbij licht gewond geraakt.

 

Agenten die over de Kielsterachterweg reden kwamen de auto in tegengestelde richting tegen en het voertuig viel op doordat hij geen verlichting voerde. Op het moment dat de agenten waren gekeerd was het voertuig al uit zicht verdwenen, uiteindelijk werd de auto na een korte zoekactie aangetroffen in het water van het Kieldiep.

 

Het slachtoffer is door medewerkers van de ambulancedienst behandeld en later met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Onderzoek moet uitwijzen of de bestuurder onder invloed van alcohol heeft gereden. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water gehaald en afgevoerd.

Automobilist ramt gevel van Schouwburg Ogterop

Gemaakt: Zondag, 19 februari 2017 16:30

MEPPEL - Een auto heeft zondagmiddag de Schouwburg Ogterop in Meppel geramd. Hierbij is een persoon gewond geraakt.

 

Het zou mis zijn gegaan bij een inhaalactie. Precies toen een auto een andere auto wilde inhalen, sloeg de voorste auto linksaf.

 

De achterste auto probeerde daarbij de voorste nog te ontwijken, aldus ooggetuigen. Daarbij ramde de bestuurder eerst het beeld 'Harlekijn', waarna hij tot stilstand kwam tegen de Schouwburg. Hoe het op dit moment met de bestuurder gaat, is onduidelijk.

 

Harlekijn
Het beeld 'Harlekijn', is bij het ongeval kapot gevallen. De Harkelijn is gemaakt door kunstenares Henni Wouda, zij overleed in 2010. Harlekijn was haar laatste opdracht, ze won in 2011 postuum de Henk Boerwinkel Cultuurprijs. Deze is toen uitgereikt aan haar man en kinderen.

Jongeman uit Assen tegen de grond geslagen en beroofd

Gemaakt: Zondag, 19 februari 2017 16:37

ASSEN - Zondagmorgen omstreeks 04.15 uur werd een 18-jarige jongeman uit Assen beroofd.

 

Hij fietste over het fietspad dat gelegen is tussen de Transportweg en de Marsstraat toen hij uit het niets tegen de grond werd geslagen. Op de grond werd hij door twee onbekende jongens geschopt en geslagen en gedwongen om zijn tas af te geven. Hierna verdween het duo in de richting motel Van der Valk. De daders waren twee jongemannen van rond de 20 jaar en ongeveer 1.82 lang. Ze hadden een licht getinte huidskleur.

 

Bent u getuige geweest van deze straatroof, kent u de verdachten of heeft u kort voor of na de overval iets verdachts gezien, bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Auto rijdt Rabobank in steenwijk binnen

Gemaakt: Maandag, 20 februari 2017 16:13

STEENWIJK – Een automobiliste is maandag tegen het middaguur de Rabobank in Steenwijk binnen gereden. Dit gebeurde aan de Meppelerweg.

 

De hoofdingang is dusdanig beschadigd dat klanten de bank niet meer binnen kunnen. Bezoekers worden nu verwezen naar de zijingang van de bank. De oudere bestuurster van de auto reed vanaf een invalide parkeerplaats tegen een muurtje en raakte daarna dermate uit koers dat ze met de achterzijde de bank binnen reed. Ze reed namelijk achteruit om de parkeerplaats te kunnen verlaten. De erg geschrokken vrouw raakte licht gewond maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Auto slaat over de kop op knooppunt Hoogeveen

Gemaakt: Maandag, 20 februari 2017 16:49

HOOGEVEEN - Op het knooppunt Hoogeveen, rijrichting Hoogeveen – Meppel, is maandagmiddag een auto over de kop geslagen met daarin drie personen.

 

Eén van de inzittenden raakte hierbij licht gewond. Over de oorzaak is niets bekend.

Twee bromfietsdieven door voorbijgangers aangehouden

Gemaakt: Maandag, 20 februari 2017 16:54

GRONINGEN - Twee jongens van 14 en 16 jaar uit Assen en Groningen probeerden zondagavond bij een parkeergarage aan de Korreweg in de stad een bromfiets te stelen. Ze hadden echter geen rekening gehouden met alerte buurtbewoners. De twee werden dan ook door hen aangehouden en overgedragen aan de politie.

 

Een man liet 's avonds zijn hond uit toen hij bij de parkeergarage twee jongens met een bromfiets in de weer zag. Hij vertrouwde het niet en sprak de twee aan. Beide jongens waren zenuwachtig en konden geen goed antwoord geven op vragen die de man stelde. Een buurman kwam er bij en vervolgens werd de politie gewaarschuwd. Beide jongens probeerden nog te ontkomen. Eén van hen verzette zich hevig. Desondanks werden ze alle twee overgedragen aan agenten. Eén van de jongens was in het bezit van een rugtas met daarin inbrekersgereedschap. Alle twee werden door agenten overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

 

Aanhouding door burgers
Iedere burger heeft in geval van heterdaad het recht om de verdachte aan te houden en desnoods met dwang onder controle te houden. Wel moet hij direct de politie waarschuwen en de verdachte overdragen.

Automobilist raakt van de weg op oprit A28

Gemaakt: Maandag, 20 februari 2017 17:51

HOOGEVEEN – Op de oprit naar de A28 richting Assen is maandag tegen de avond een automobiliste boven een sloot tot stilstand gekomen.

 

De bestuurster raakte op de afrit van de A28 naar Hoogeveen van de weg en schoot de middenberm over om vervolgens op de oprit tot stilstand te komen. Ze raak hierbij gewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Man uit Tolbert vast voor meerdere overvallen

Gemaakt: Dinsdag, 21 februari 2017 16:38

LEEK - Een 19-jarige man uit Tolbert die onlangs op heterdaad werd aangehouden na een overval in Nieuw-Roden, wordt nu ook verdacht van betrokkenheid bij overvallen in Leek en Tolbert.

 

Op 10 februari 2017 werd hij dankzij een oplettende getuige aangehouden na een overval op een cafetaria aan de Esweg in Nieuw-Roden.

 

In het onderzoek dat volgde op deze aanhouding kwam afgelopen week naar voren dat de verdachte vermoedelijk ook betrokken is geweest bij twee gewapende overvallen in december. Dat gaat om een gewapende overval op een kapperszaak in Leek op 9 december 2016 en een gewapende overval op een tankstation in Tolbert op 5 december 2016.

 

De politie is volop bezig met het onderzoek en de verdachte zit nog vast.

Man (19) bedreigt baliemedewerkster gemeentehuis

Gemaakt: Dinsdag, 21 februari 2017 16:40

EMMEN - De politie heeft maandagmiddag een 19-jarige man uit Emmen aangehouden na een melding van bedreiging.

 

Hij stond aan de balie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein en bedreigde de baliemedewerkster die hem op dat moment hielp. Ook schold hij haar uit. Daarop werd de politie gebeld en de jongeman is aangehouden. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Werkstraf voor in coma slaan man in Roden

Gemaakt: Dinsdag, 21 februari 2017 22:46

RODEN - Voor het in coma slaan van een student in Roden kreeg een 20-jarige man uit Jonkersvaart dinsdag 240 uur werkstraf. Ook gaf de rechtbank hem een half jaar voorwaardelijke celstraf en moet hij het slachtoffer ruim 7.000 euro schadevergoeding betalen.

 

Bewezen werd geacht dat de verdachte de student op 15 februari 2015 zonder aanleiding met één vuistslag neersloeg tijdens het uitgaan in Roden. Het slachtoffer viel hard met zijn hoofd op de grond en liep blijvend hersenletsel op. Hij lag enkele weken in coma, de artsen vreesden een tijd lang voor zijn leven.

 

De man uit Jonkersvaart zei twee weken geleden in de rechtszaal dat er sprake was van een opstootje en dat hij daarom uithaalde. Hij kende het slachtoffer niet. Dat hij een jaar later tijdens een feest in Marum ook nog een andere man de neus brak met een kopstoot, vond de rechtbank extra kwalijk.

 

De officier van justitie eiste twee weken geleden 80 uur werkstraf en een half jaar jeugddetentie. De rechtbank koos er echter voor om het jeugdrecht niet toe te passen. De 20-jarige werd volwassen geacht en volledig toerekeningsvatbaar tijdens z'n geweldsmisdrijven.

 

Een 20-jarige Rodenaar die werd verdacht van betrokkenheid bij het geweld, werd vrijgesproken. De rechtbank vond dat er te weinig bewijs was dat hij ook had geslagen.

15-jarige joyrider botst frontaal tegen boom

Gemaakt: Woensdag, 22 februari 2017 01:33

ERICA - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 15-jarige jongen uit Erica aangehouden op verdenking van joyriding en het weglopen na het veroorzaken van een aanrijding.

 

De jongen heeft vermoedelijk zonder toestemming de auto van zijn vader gepakt en is daarin weggereden. Langs de Verlengde Vaart in zijn woonplaats is hij met de auto frontaal tegen een boom gebotst. Een getuige had gezien dat er na de aanrijding een jongen uit de auto was gestapt en was weggelopen. De getuige gaf het signalement door aan de politie, die in de omgeving ging zoeken naar de verdachte. Vervolgens kwam een tweede melding binnen van een alerte burger die zag dat een jongeman zich verstopte. Dankzij de beide meldingen kon de politie de jongeman traceren en aanhouden. De jongen maakte bij zijn aanhouding een enigszins verwarde indruk. Hij is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Er is een bloedproef afgenomen om vast te stellen of de jonge bestuurder wellicht onder invloed van verdovende middelen verkeerde.

Grote uitslaande brand in flat Emmen

Gemaakt: Woensdag, 22 februari 2017 01:41

EMMEN - Aan de Meerstraat in Emmen heeft van dinsdag op woensdagnacht een grote uitslaande brand gewoed in een flatgebouw. De brand brak rond een uur snachts uit.

 

Toen de hulpverleningsdiensten ter plaatse kwamen was de brand al uitslaand. De vlammen sloegen hoog uit het dak. De omwonende flatbewoners werden in veiligheid gebracht. De brandweer rukte met groot materieel uit om de brand te bestrijden.

Keukenbrand in restaurant Assen slaat over naar dak

Gemaakt: Woensdag, 22 februari 2017 01:48

ASSEN - Aan de Marktstraat in Assen (boven winkel Flair) is in de nacht van dinsdag op woensdag twee keer in hetzelfde pand brand uitgebroken.

 

Bij de eerste keer was een keukenbrand overgeslagen naar het dak. Het pand staat in de binnenstad van Assen waar gebouwen dicht op elkaar staan. De brandweer heeft hiervoor middelbrand gealarmeerd.

 

Twee uur later rukte de brandweer wederom uit naar het pand aan de Marktstraat in Assen. Nu betrof het wel een uitslaande brand. De wind had het vuur weer aangewakkerd.

Ambulancemedewerker geslagen bij hulpverlening

Gemaakt: Woensdag, 22 februari 2017 15:52

EMMER-COMPASCUUM - Dinsdagavond is een ambulancemedewerker tijdens zijn werk door een patiënt geslagen in een woning aan het Hoofdkanaal. Hulpdiensten waren naar het adres gestuurd vanwege een onwelwording.

 

Ter plekke bleek dat er geen noodzaak aanwezig was voor een acuut vervoer naar het ziekenhuis. Daar was de patient het niet mee eens en hij sloeg daarna de medewerker van de ambulancedienst. Nadat de man tot rust was gebracht hebben ambulance en politie de woning verlaten. Vanwege de gezondheidstoestand van de verdachte is hij niet aangehouden voor de mishandeling en zal eventueel op een later moment hierover worden verhoord.

Morgen wordt storm verwacht, wanneer bel je 112?

Gemaakt: Woensdag, 22 februari 2017 16:36

NEDERLAND - Bij hevige regenval en storm krijgt de meldkamer honderden telefoontjes van inwoners die overlast of schade hebben. Situaties die levensbedreigend zijn krijgen voorrang op andere hulpverzoeken. Medewerkers van de meldkamer die telefoontjes aannemen maken een snelle inschatting van het risico en kunnen daardoor niet iedereen volledig en uitgebreid te woord staan. Door drukte kan het langer duren voordat je de meldkamer kunt bereiken.

 

Bij acuut gevaar of spoed bel je het alarmnummer 112. Is het niet acuut, neem dan contact op met je gemeente.

 

Reis stormvrij met aanhanger of lege vrachtwagen

Het is niet verstandig om donderdagmiddag- en avond met aanhanger of lege vrachtwagencombinatie de weg op te gaan. Daarvoor waarschuwt de VID. Met de westerstorm die over het land raast is het risico op omwaaien te groot. De windstoten kunnen tot diep landinwaarts de 100km/uur overschrijden.

 

Beter is het om de ergste wind te omzeilen. Dat betekent met aanhanger/lege vrachtwagencombinatie in de ochtenduren reizen of juist pas laat in de avond. De timing van de storm is beroerd. Het hoogtepunt van de storm valt in de namiddag en de eerste helft van de avond, juist het tijdstip waarop er veel verkeer onderweg is. Het risico voor vrachtwagens en aanhangers is vooral groot op noord-zuidverbindingen, zoals de A6, A16, A27 en A50. Op deze wegen staat de wind haaks, waardoor de vlagen vat weten te krijgen op (lege) aanhangers. De situatie doet denken aan de lentestorm van twee jaar geleden, toen alleen al op het hoofdwegennet uiteindelijk 23 vrachtwagens/aanhangers kantelden.

 

Bomen en verkeersborden

De VID verwacht minder problemen met bomen, omdat die momenteel nog niet in het blad staan en dus minder vatbaar zijn. Toch kan er her en der wel eentje op de snelweg terecht komen. Verder is het natuurlijk oppassen voor verkeersborden en andere objecten die loswaaien en op de weg terecht komen. Hier ontstaan bij elke storm verkeersproblemen door. We vragen automobilisten die donderdag de weg opgaan de actuele verkeersinformatie en de weerberichten te blijven volgen.

 

Minder treinen

De NS past de dienstregeling aan vanwege het verwachte stormachtige weer. In het hele land rijden er daardoor morgen minder treinen, zo laten de NS en ProRail weten.

Automobilist botst achter op aanhanger

Gemaakt: Woensdag, 22 februari 2017 18:47

ALTEVEER - Op de weg Alteveer in Alteveer is woensdagavond een automobilist achterop een aanhanger gebotst. De bestuurder moest door de brandweer bevrijd worden en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse.

 

Over de oorzaak is niets bekend. De aanhanger werd getrokken door een tractor en zou volgens omstanders de weg op zijn gedraaid waarna de botsing volgde.

Container valt van vrachtwagen op de N381

Gemaakt: Donderdag, 23 februari 2017 16:34

BEILEN - Op de de N381 bij Beilen is donderdagmiddag een container met tuin afval van een vrachtwagen gevallen en deels in de berm van de N381 terecht gekomen. Dit gebeurde net na de rotonde in de N381.

 

Niemand is bij het ongeval gewond geraakt. Wel is de rotonde geblokkeerd en dat zal nog enige tijd zo zijn vanwege de bergingswerkzaamheden.

Man op de Tamboerlaan in eigen auto beroofd

Gemaakt: Donderdag, 23 februari 2017 17:06

HOOGEVEEN - De politie onderzoekt een beroving die woensdagavond rond 23.00 uur op de Tamboerlaan moet hebben plaatsgevonden. Een 40-jarige man uit Hoogeveen reed daar in zijn auto en werd gewenkt door een man.

 

De Hoogevener dacht dat deze man de weg wilde vragen. Toen hij stopte stapte deze man echter bij hem in de auto. Onder bedreiging moest hij zijn portemonnee afgeven. Daarna stapte hij uit en rende weg. Een eindje verder stond een donkere auto waar hij in stapte en wegreed. De politie is op zoek naar eventuele getuigen die rond elf uur 'woensdagavond in de Tamboerlaan iets hebben gezien dat hier mee te maken heeft. Zij worden gevraagd om contact op te nemen met de politie in Hoogeveen, telefoon 0900 8844. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Aanhoudingen na bekogelen hulpverleners met vuurwerk

Gemaakt: Donderdag, 23 februari 2017 17:11

ELIM - De politie heeft in de afgelopen weken in totaal 11 verdachten aangehouden voor het bekogelen van hulpverleners met vuurwerk tijdens de jaarwisseling in Elim. Het gaat om inwoners van het Drentse dorp in de leeftijd van 15 tot 30 jaar.

 

Wat was er gebeurd?
Tijdens de jaarwisseling moest in Elim de Mobiele Eenheid (ME) worden ingezet om op de Dorpsstraat de brandweer in de gelegenheid te stellen een brand te blussen. Bij de hulpverleningsdiensten kwam kort na 1 uur 's nachts een melding binnen van een brandende bouwkeet in de Dorpsstraat in Elim. Toen de brandweer de brand wilden blussen, werden brandweer en politie door een groep jongeren bekogeld met vuurwerk. Daarna is besloten om ME in te zetten. Die heeft ruimte kunnen creëren, waarna de brandweer het vuur kon blussen. Vervolgens is opnieuw met zwaar vuurwerk naar politie en brandweer gegooid. Hierop zijn twee personen aangehouden, een 20-jarige man en een 16-jarige jongen uit Elim.

 

Geweld tegen politie en hulpverleners
De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt, maar ook voor anderen met een publieke taak, zoals de brandweer. Het schieten met vuurwerk en het gooien met flessen en stenen heeft bij de hulpverleners een gevoel van onveiligheid te weeg gebracht. Het incident tijdens de jaarwisseling was dan ook voldoende aanleiding voor vervolgonderzoek.

 

Rechercheonderzoek
Op basis van rechercheonderzoek, de informatiepositie van de buurtagent en de verklaringen van getuigen en verdachten verkreeg de politie informatie die uiteindelijk voldoende was voor de andere 9 aanhoudingen. De verdachten zijn aangehouden voor poging zware mishandeling, groepsgewijs geweld plegen, opruiing en bezit van een vuurwerkpistool. Uit de verklaringen is naar voren gekomen dat de jeugd niet wilde dat de brandweer het illegale vuur zou blussen. Dat was voor hen aanleiding om zich groepsgewijs tegen de brandweer, en later tegen de politie, te keren. De verdachten zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing CO melders Elro RM335 en Smartwares RM336

Gemaakt: Donderdag, 23 februari 2017 17:16

NEDERLAND - Smartwares heeft geconstateerd dat de CO melders van het merk Elro RM335 en Smartwares RM336, welke op de markt zijn gebracht van 2014 tot en met 2016, niet voldoende werken.

 

Er bestaat de mogelijkheid dat deze CO melders niet tijdig alarm slaan bij dodelijke hoeveelheden koolmonoxide waardoor het gevaar dreigt van een koolmonoxidevergiftiging.

Het Haagje enige tijd afgesloten

Gemaakt: Vrijdag, 24 februari 2017 14:19

HOOGEVEEN – Het Haagje was vrijdagmorgen enige tijd afgesloten voor alle verkeer. De politie deed daar onderzoek nadat er een lichaam was gevonden voor een flatgebouw.

 

De politie gaat ervan uit dat het om zelfdoding gaat.

Uitslaande brand in woonboerderij Havelte

Gemaakt: Vrijdag, 24 februari 2017 14:26

HAVELTE - Een woonboerderij aan de Trambaanweg in Havelte is vrijdagmiddag 24 februari verwoest door brand.

 

Volgens een woordvoerster van de brandweer moet de woning als verloren beschouwd worden. Het voorste deel van de boerderij had een rieten dak en is compleet verwoest. Het achterste deel had een pannendak en heeft veel schade opgelopen.

 

Er waren geen mensen meer in de woning en er is niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Auto over de kop op de N34

Gemaakt: Vrijdag, 24 februari 2017 16:58

HOLSLOOT - Een automobilist is vrijdagmiddag op de N34 bij Holsloot met z'n auto over de kop gevlogen. De twee inzittenden kwamen er wonderwel zonder verwondingen vanaf.

 

De auto minder want die werd met zware schade afgesleept door een berger. Over de oorzaak is niets bekend.

Bewoner Groningerstraat naar ziekenhuis na woningbrand

Gemaakt: Zaterdag, 25 februari 2017 02:12

RODEN – In een woning aan de Groningerstraat in Roden is in de nacht van vrijdag op zaterdag brand ontstaan. De brandweer had het vuur snel onder controle.

 

De bewoner is met rook inhalatie per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend wat er precies in de brand heeft gestaan en wat de schade is.

Auto met drie inzittenden rijdt de Drentse Hoofdvaart in

Gemaakt: Zaterdag, 25 februari 2017 16:05

BOVENSMILDE - Op de Hoofdweg in Bovensmilde is zaterdagmiddag een auto met daarin drie inzittenden de Drentse Hoofdvaart ingereden. Voordat de auto het water in dook raakte het voertuig ook nog een boompje en de zijkant van een taxibusje.

 

Twee van de drie inzittenden raakten niet gewond. Een vrouw werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het drietal kon zelf nog op de kant komen en werd door buurtbewoners opgevangen. De brandweer kwam ter plaatse om assistentie te verlenen maar hoefde de inzittenden geen hulp te bieden.

 

De auto ligt op de bodem van de Hoofdvaart en zal met een kraan uit het water moeten worden getakeld. Het ongeval ontstond vermoedelijk nadat de automobilist schrok toen een taxibusje afremde. Deze automobilist raakte dermate uit koers dat het een boompje raakte en de zijkant van het taxibusje vervolgens de Hoofdvaart in te duiken.

Scooterrijder gewond bij botsing met auto op rotonde in Assen

Gemaakt: Zaterdag, 25 februari 2017 19:47

ASSEN - Op de rotonde Europaweg Noord met de Smetanalaan in Assen is zaterdagavond een scooterrijder gewond geraakt nadat hij werd aangetikt door een bestelauto.

 

De inzittenden van deze wagen bleven ongedeerd. Onbekend is nog hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Explosie bij pizzeria aan de Weerdingestraat

Gemaakt: Zondag, 26 februari 2017 02:45

EMMEN – De politie is een onderzoek gestart naar een explosie en een daaropvolgende brand bij Restaurant Dal Baffo aan de Weerdingerstraat. De brand werd zondagochtend rond 01:40 uur gemeld bij de meldkamer van de brandweer.


Bewoners die boven de eetgelegenheid wonen hadden hun appartementen al verlaten en zijn niet gewond geraakt.

 

Het is vooralsnog onduidelijk waardoor de explosie is ontstaan. De afdeling forensische opsporing (FO) van de politie zal hier verder onderzoek naar doen. Mensen die iets gezien hebben rond het tijdstip van de explosie en de daarop volgende brand worden verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Heeft u te maken gehad met een verkeersongeval, arbeidsongeval of medische fout?

Gemaakt: Dinsdag, 06 juni 2017 01:35

Heeft u in het verleden te maken gehad met een verkeersongeval, arbeidsongeval of heeft u letsel opgelopen door een dier of medische fout? Heeft u nooit uw vraag durven stellen? Of heeft u er nooit bij nagedacht dat u daarmee misschien in aanmerking komt voor een passende schade vergoeding?

 

Stel hier uw vraag, geheel kosteloos. Of maak gebruik van ons contactformulier. Onze Letselschade advocaat kan dan geheel vrijblijvend, volgens onze afspraak, contact met u opnemen. Gelieve dan ook uw gegevens (inclusief telefoonnummer) achter te laten.

 

Wij willen u graag helpen, ook al is het jaren geleden gebeurd!