Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:54:20 (inci-02) Buitenbrand Van Goghlaan Hoogeveen 038931 Prio Middel Eenheid | Blusgroep A Brandweer Hoogeveen Drenthe
donderdag 19 oktober 2017
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 18|10

HOOGEVEEN - Er komt een stille tocht voor Djamila Marissen, het meisje dat zaterdag door een misdrijf om het leven is gekomen. Naaste vrienden van de familie organiseren deze tocht met instemming van de ouders van Djamila. De stille tocht wordt gehouden op vrijdag 20 oktober om 19.00 uur. De route loopt van basisschool Het Palet, Van Goghlaan 5, naar RSG Wolfsbos, Valkenlaan 1 in Hoogeveen. De tocht gaat ook langs het gebouw van Delu, waar Djamila opgebaard ligt. De stoet neemt hier een minuut stilte in acht.

 

Vlinders
De familie stelt het op prijs als de deelnemers aan de tocht ...

1/1

GISTEREN 18|10

KLAZIENAVEEN - Rechercheurs van het milieuteam en agenten van het politieteam Zuidoost-Drenthe hebben op woensdag 11 oktober in een onderzoek naar illegale import en handel van illegaal vuurwerk ruim 2000 kilo zwaar vuurwerk aangetroffen in een schuur. Ze namen het vuurwerk direct in beslag. Een transportbedrijf, gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stoffen, heeft het vuurwerk afgevoerd.


De politie startte een onderzoek naar aanleiding van informatie die binnen kwam. De 37-jarige bewoner van het pand is als verdachte gehoord. Na verder onderzoek is ook een 36-jarige man uit ...

1/1

GISTEREN 18|10

NIEUW-BALINGE – Op de Haarweg in Nieuw-Ballinge is woensdagochtend een automobilist van de weg geraakt en met de zijkant van de wagen tegen een boom tot stilstand gekomen. De brandweer moest de man uit zijn voertuig knippen waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis werd overgebracht.

 

De automobilist kwam in botsing met een tracktor en raakte vervolgens dusdanig uit koers dat het voertuig een boom raakte en op de kant tot stilstand kwam. Ook raakte er nog een derde auto beschadigd bij het ongeval. De verkeersanalisten van de politie leggen ter plaatse de sporen vast.

...
1/1

DINSDAG 17|10

HOOGEVEEN – Ruim twee jaar na de dood van de acht jarige Sharleyne is de 37 jarige moeder alsnog door het openbaar ministerie aangehouden.

 

Zij is verdachte in het onderzoek naar de dood van het meisje dat in juni 2015 onderaan de flat dood werd aangetroffen. De verdachte is aangehouden op basis van nieuwe aanwijzingen in het forensisch onderzoek.

1/1

DINSDAG 17|10

NEDERLAND - De zon zou vandaag flink moeten schijnen, maar wie naar de hemel kijkt ziet zeker geen blauwe luchten. In het hele land is de lucht gevuld met fijne zanddeeltjes uit de Sahara. Daarbij zit ook rook afkomstig van de bosbranden in Spanje en Portugal. Hierdoor is de zon opvallend rood en hebben we een bruinige gloed aan de horizon.

 

Rook en zand in de lucht komt vaker voor, maar de combinatie van beiden in deze hoeveelheden is volgens MeteoGroup uniek te noemen. De stof en rook zijn zo dik, dat de zon moeite heeft om er doorheen te komen. Daardoor is er in de grijze ...

1/1

DINSDAG 17|10

HOOGEVEEN – Afgelopen zaterdag overleed Djamila Marissen, een brugklasleerling van RSG Wolfsbos. Naast medeleven met de naaste familie gaat de aandacht van de school in het bijzonder uit naar de medeleerlingen van Djamila en hun ouders. Met veel zorg en aandacht richten haar klasgenootjes vandaag op school een gedenkplek in.

 

Leerlingen en ouders van de klas waarin Djamila zat, werden maandagochtend op school uitgenodigd om verdriet, emoties en ongeloof met elkaar te delen. In de andere klassen werd door mentoren tevens ruimschoots aandacht besteed aan deze vreselijke gebeurtenis. ...

MAANDAG 16|10

ASSEN - Aan het Zuidenveld in Assen heeft korte tijd brand gewoed in een keuken van een woning.

 

Rond kwart over zes in de avond kreeg de brandweer de melding van een keuken brand aan het Zuidenveld. Ter plaatse bleek de vlam in de pan geslagen te zijn. Na een korte controle keerde de brandweer terug naar de kazerne.

ZATERDAG 07|10

HUIS TER HEIDE - Voor vandaag is de zoekactie naar de vermiste Anne Faber in de omgeving van het Blookerpark gestaakt. Bij de zoektocht, waarvoor de politie verschillende specialismen heeft ingezet, zijn geen bijzonderheden aangetroffen. Morgen wordt de zoekactie voortgezet.


Welke specialismen zet de politie in?
In het onderzoek naar de vermissing van Anne werken veel verschillende politiespecialismen mee. Ook krijgt de politie advies van experts van onder meer Defensie.

 

Vermissingsonderzoek
Een rechercheteam met verschillende soorten rechercheurs en analisten coördineert het ...

VRIJDAG 06|10

Heeft u of kent u iemand in uw omgeving die te maken heeft gehad met letsel? Dit kan zowel geestelijk als lichamelijk zijn.

 

Omdat dit voor u fikse gevolgen kan hebben willen wij u graag helpen. Op het moment dat een andere partij schuldig is aan uw letsel, is het mogelijk uw schade te verhalen. Denk hierbij aan: letsel na een verkeersongeval, letsel door een bedrijfsongeval, medische fout, letsel toegebracht door een dier of door gebrekkige producten.

 

Stel via ons contactformulier vrijblijvend uw vraag aan ons, laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met ...

Meer artikelen